Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Την Κυριακή της Τυρινής η Τελετή της Συγγνώμης στην Μητρόπολη Κορίνθου

ΠΙΚΑ ΝΕΑ
8 Μαρτίου 2013 at 2:27 ΜΜ

Την Κυριακή της Τυρινής η Τελετή της Συγγνώμης στην Μητρόπολη Κορίνθου


Ανακοινώνεται ότι την Κυριακή της Τυρινής, στον πρώτο Κατανυκτικό Εσπερινό, θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με την παράδοση της Εκκλησίας μας, η ΤΕΛΕΤΗ της ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ, κατά την οποία ζητάμε συγχώρηση από όλους, ώστε συνδιαλλαγέντες μεταξύ μας και καθαροί στην συνείδηση, να αρχίσουμε εντατικότερα, κατά την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, τον πνευματικό μας αγώνα για την ψυχική μας προετοιμασία, ώστε κατά το μέτρο του δυνατού αξίως να γιορτάσουμε τα Πάθη και την Ανάσταση του Κυρίου μας.
Επίσης και τις επόμενες Κυριακές της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, και ώρα 6.30 μ. μ., στον Καθεδρικό Ι. Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου θα τελείται ο, από την Εκκλησιαστική τάξη της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής προβλεπόμενος, ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ.
Στους Κατανυκτικούς αυτούς Εσπερινούς, όπως κάθε χρόνο, θα προΐσταται ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος πλαισιωμένος από τους ιερείς της πόλεως, στο τέλος των οποίων θα ομιλεί επίκαιρα.
Καλούνται οι Χριστιανοί μας να προσέρχονται στις κατανυκτικές αυτές προσευχητικές Συνάξεις για την πνευματική τους οικοδομή και για να λάβουν την συγγνώμη και την ενίσχυση του Τρισαγίου Θεού στον ένθεο αγώνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου